Sieninė krištolinė lentyna Miela medinė sieninė lentyna Krištolo ekrano organizatorius Pakabinamos plūduriuojančios lentynos svetainės dekoro dovanai

€9.33 €16.98
  • Prekės kodas : m12169
  • Kategorijos : Home Storage & Organization
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Ši gražiai pagaminta krištolo lentyna yra pagaminta iš aukštos kokybės medienos ir pasižymi unikaliu dizainu, kuris puikiai dera su gotikinėmis ar magiškomis dekoracijomis. Turėdamas platų pritaikymo spektrą, jis puikiai tinka kristalams, knygoms ar kitiems mylimiems daiktams eksponuoti.

Specifikacijos:

Medžiaga: mediena

Svoris: 350g

Produkto dydis:

Medis (apytiksliai)27 * 27cm / 10.63 * 10.63 colių

Meškėnas (apytiksliai)30 * 21.5cm / 11.81 * 8.46 colių

Dramblys (apie)30 * 28.4cm / 11.81 * 11.18 colių

Pakuočių sąrašas:

Krištolinė lentyna*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patvari medžiaga: sutvarkykite savo prisiminimus ir lobius naudodami šią krištolo lentyną, kurioje yra pakankamai vietos saugojimui. Naudojant aukštos kokybės, patvarią medienos medžiagą, užtikrinamas ilgaamžiškumas ir tvirtumas.

2. Išskirtinis dizainas: Pagerinkite savo namų ar darbo vietos dekorą naudodami unikalų mūsų krištolo lentynos dizainą.Suteikia rafinuotumo ir žavesio, tuo pačiu suteikdamas pakankamai vietos kristalams, kauliukams ir kitiems niekučiams laikyti.

3. Išskirtinis ekranas: Ši krištolo lentyna yra pakankamai didelė, kad joje tilptų tokie daiktai kaip krištolo kaukolės, stiklinės statulos ar maži augalai. Jis turi unikalų dizainą, kuris puikiai derės su gotikinėmis ar magiškomis dekoracijomis.

4. Taikymo sritis: Ši krištolo lentyna gali puikiai atrodyti bet kuriame miegamajame, bendrabučio kambaryje, amatų kambaryje, svetainėje ar vonios kambaryje. Šioje elegantiškoje ir tvirtoje lentynoje galite eksponuoti kristalus, baublius, kauliukus ar dar daugiau.

5.Apgalvota dovana: Ši krištolo lentyna suteiks patrauklumo bet kuriam kambariui. Nesvarbu, ar naudojate ją savo mėgstamoms knygoms, augalams, žvakėms ar kristalams rodyti, ši lentyna padarys pareiškimą jūsų namuose. Tai dovana, kuri tarnaus visą gyvenimą.

  • Naudojimas: Maisto
  • Kilmė: žemyninė Kinija

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę