Big Mouse Mat Universe Rubber Base Mouse Pad Non-Slip Space Planet Design Game Mouse Pad Mouse Mat for Large Computer Helper

€8.34 €23.17
  • Prekės kodas : m21435
  • Kategorijos : Computer Peripherals
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Jo neslystanti guma apsaugo nuo bet kokio slydimo ar judėjimo, todėl galima patogiai ir stabiliai naudotis darbu, žaidimais, studijomis ir kt.

Produkto pavadinimas: Space Mouse Pad

Produkto medžiaga: guma + audinys

Produkto dydis:

80x30cm/31.49x11.8in

arba

90x40cm/35.4x15.7in

arba

100x50cm/39.3x19.6in

Produktų sąrašas:

1vnt * didelis kosminis pelės kilimėlis

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Tikslus krašto užrakinimas: būkite ramūs žinodami, kad šio kosminio pelės kilimėlio kraštai nenukris dėl tikslaus krašto užrakinimo proceso. Išskirtinis meistriškumas ir apsiuvimas užtikrina ilgalaikį naudojimą ir elegancijos prisilietimą prie jūsų stalo.

2. Optimalus stabilumas: Šis kosminis pelės kilimėlis užtikrina stabilų ir lygų paviršių visiems pelės judesiams. Jo neslystančios tekstūros dizainas užtikrina geresnį sukibimą ir valdymą, nedarant įtakos pelės jautrumui.

3.Human-Safe Pad: Mūsų kosminis pelės kilimėlis pagamintas iš ekologiško audinio, kuris yra bekvapis ir nekenksmingas jūsų odai. Atsisveikinkite su dirginimu ir pasisveikinkite su patogiu, bet saugiu pelės valdymu.

4. Daugiafunkcinis kilimėlis: Pavyzdžiui, darbe, žaidimuose ar studijose, šis kosminis pelės kilimėlis sukurtas taip, kad atitiktų įvairius poreikius. Tai puikiai tinka visoms progoms: namams, biurui, mokyklai ar kelionėms. Pasirinkite iš skirtingų galimų dydžių, kad galėtumėte pritaikyti.

5.Kūrybiškas erdvės dizainas: pasinerkite į visatą su šiuo unikaliu kosminės pelės kilimėliu su planetų raštais ir kūrybiškais dizaino elementais, suteikiančiais jūsų darbo vietai unikalų prisilietimą.

  • Medžiaga: guma
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas: Rondaful

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę