XMSJ "Acer Switch Alpha 12 SA5-271 271P" nešiojamojo kompiuterio pagrindinei plokštei NBGDQ11004 P2JCC_MB 8G RAM i5-6200U CPU pagrindinės plokštės visas testas

€307.99
  • Prekės kodas : m264062
  • Kategorijos : Computer & Office
  • Prieinamumas : Sandėlyje

XMSJ NBGDQ11004 P2JCC_MB nešiojamojo kompiuterio pagrindinė plokštė, skirta "Acer Switch Alpha 12 SA5-271 271P 8G RAM i5-6200U" procesoriaus pagrindinei plokštei visas testas

Dėmesio prašau

1. Prieš užsakydami įsitikinkite, kad jūsų senas pagrindinės plokštės modelis yra tinkamas. (galite atsiųsti mums nuotraukų, kad patvirtintumėte)

2. Pagrindinei plokštei reikia, kad kiti jūsų priedai būtų naudojami kartu, įsitikinkite, kad kiti jūsų priedai veikia normaliai.

3. Elektroniniams gaminiams reikia profesionalių technologijų. Jei nesate profesionalūs taisydami kompiuterius, įsigykite juos atsargiai. Jei pagrindinė plokštė yra perdegusi dėl šios priežasties, mes neteikiame garantinio aptarnavimo.

Apie transportą

1. Mes suteiksime jums galiojantį stebėjimo numerį.

2. Siūlome naudoti greitąjį standartinį transportavimą (saugu, taupant pinigus, jei pakuotė pažeista, galite kreiptis dėl kompensacijos).

3. Jei norite greitai užsisakyti, pasirinkite DHL,EMS. (šių komercinių ekspreso importo tarifas yra didesnis).

4. Jei jūsų gautas paketas yra labai pažeistas ar deformuotas, prašau nufotografuoti mane, kad apsaugotumėte abiejų šalių interesus.

5. Į šios prekės kainą neįskaičiuoti jokie mokesčiai ir importo mokesčiai.

garantinis aptarnavimas

1,90 dienos garantija, atsižvelgiant į "specifikacijoje" nurodytą garantinį laiką.

2. Jei pagrindinė plokštė yra sugedusi, pirkėjas gali pasirinkti pakeisti produktą arba grąžinti pagrindinę plokštę, ir mes grąžinsime visą sumą.

3. Jei pirkėjas nusipirks netinkamą produktą, jis sumokės visą krovinį ir 15% aptarnavimo mokestį.

4. Grąžinimas taikomas tik prekės kainai, apdorojimo, pašto ir transportavimo išlaidos nekompensuojamos.

5. Suteikite visišką garantiją bet kokiems defektams.Jei klientai atsitiktinai pateiks man neigiamą atsiliepimą, mes neteiksime garantinio aptarnavimo.

6. Jei nesate patenkinti mūsų produktais, nekelkite jokių ginčų ir susisiekite su manimi bet kuriuo metu. Mes stengsimės jus patenkinti.

7. Kiekviena pagrindinė plokštė po pristatymo bus įklijuota su mūsų etikete. Jei pakeisite jį be leidimo, mes nesuteiksime garantijos ir grąžinsime.

  • modelio numeris: 12 SA5-271 271P
  • Prekės ženklas: XMSJ
  • detalės numeris: NBGDQ11004
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • suderinamas prekės ženklas: Acer
  • serija: ASPIRE
  • elemento tipas: Kitos bloknoto dalys

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę