Vielos sukimo įrankių rankena Elektrikas greitai Twister Twister Viela galios gręžtuvų vairuotojams Twister Twisted Twist Cable Device

€0.77 €1.23
  • Prekės kodas : m27421
  • Kategorijos : Hand Tools
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Funkcijos:

1. Vielos suktuvas yra universalus vielos jungties įrankis, vielos sukimo įrankis yra būtina įranga ir puikus pasirinkimas elektrikams.

2. Vielos suktuvas, tinkantis dažniausiai grąžtams ir pavaros lizdams. Šis vielos suktuvas gali būti varomas laidiniu arba belaidžiu gręžtuvu be papildomos įrangos ar priedų.

3. Vielos sukimo įrankį labai paprasta įdiegti ir naudoti. Tai gali veiksmingai sumažinti pirštų skausmą ir rankų mėšlungį po ilgalaikio naudojimo ir labai pagerinti darbo efektyvumą.

4. Vielos sukimo įrankis pagamintas iš aukštos kokybės ir didelio tankio polimerinės medžiagos, kuri yra pakankamai patvari ilgalaikiam naudojimui. Mažas ir nešiojamas vielos suktukas užima tik nedidelę erdvę ir gali padaryti daugiau su mažiau.

5.Wire twister for drill tinka beveik bet kokio stiliaus ar prekės ženklo vytos vielos jungčiai ir yra skirtas padėti greitai sumontuoti laidų jungtis.

Specifikacijos:

100% visiškai nauja kokybė.

Elemento pavadinimas:lygiagretaizeris

Medžiaga: didelio anglies kiekio plienas

Spalva: kaip parodyta

paveikslėlyje Dydis: 5.5 cm / 2.17 colio * 2 cm / 0.79 colio

Kiekis: 1 vnt

Komplektą sudaro:

1 Vnt lygiagretaizeris

Nata:

1.Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Prašau atleisti 1 cm / 0,39 "-3 cm / 1,18" matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

  • pasidaryk pats" reikmenys: ELEKTRINIS
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas: KOQZM

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę