2023 Nauja bananų katė Pliušinis pakabukas Mielas verksmas Bananų lėlės laimingos Raktų pakabukas Juokinga pakabukas Katė Dovanos Kačių aksesuarai B2T5

€6.77 €13.03
  • Prekės kodas : m324320
  • Kategorijos : Home Textile
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Aprašymas:

Medžiaga: PP medvilnė

Dydis: 20 cm / 7.87 colio, 30 cm / colių

Spalva:kaip paveikslėlis

1.Patogi elastinga pliušinė pagalvė: Ši bananinė katės pliušinė pagalvė yra minkšta ir patogi pp medvilnė, saugi, patvari ir draugiška odai, jos geras elastingumas užtikrina, kad ji nedeformuosis suspaudus ir apkabinus.

2. Kūrybinis dizainas: kūrybiškas bananų ir katės derinys suteikia šviežią ir savitą gerą siuvimo procesą ir profesionalų kirpimą, žavingą dizainą, pūkuotą stilių, suteikia jums šilumos ir meilės namų dekorui.

3.Tinka kelioms progoms: Ši miela pliušinė katė gali būti naudojama kaip Kawaii bananų pliušinė pagalvė skaitymui, televizoriaus žiūrėjimui, mokymuisi ir snūduriavimui. Taip pat galite įdėti jį į savo miegamąjį, sofą, automobilį, svetainę ar bet kur, kur norite dekoruoti.

4.Prasminga dovana:Tai bus puiki dovana jūsų draugams, artimiesiems, kolegoms per Kalėdas, gimtadienį, padėkos dieną ar kitas šventes.

5. Vakuuminė pakuotė: viena įdaryta gyvūno pagalvė. Pliušinį žaislą galima susigrąžinti pastovėjus įprastoje aplinkoje 1-3 dienas. Jei pliušinę pagalvę įdėsite į saulę ar džiovyklę, ji geriau atsigaus.

Nata

1. Kaip visi žinome, skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekti su manimimes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet tai tik jums nuoroda.

3. Mes galime priimti mišrių prekių, spalvų ir dydžių užsakymą.Kuo daugiau kiekių, tuo daugiau nuolaidų.

Komplektą sudaro:

1 vnt.* pagalvė

Gerbiamas pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite nusipirkti daugiau, nei mes išvardijome, susisiekite su mumis.mes būsime pasirengę jums atsakyti KUO GREIČIAU.

  • Užpildymas: lateksas
  • Naudojimas: Patalynė
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Poliesteris / medvilnė

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę