P=2.0mm 2-179694-6 porų plokštės jungtis guminis apvalkalas 6P jungtis AMP/TE

€4.48
  • Prekės kodas : m379893
  • Kategorijos : Electrical Equipments & Supplies
  • Prieinamumas : Sandėlyje

.

!!! ? Mes turime didžiulę tiekimo grandinę, pasakykite mums viską, ko norite, pirkdami kartu galite sutaupyti daugiau laiko ir siuntimo išlaidų. ? !!!

.

Galite susisiekti su mumis per apsipirkimo platformos vidinę žinutę . .

.

.

.

Shenzhen XingYang Electronics Co., Ltd.in Shenzhen, China.It yra profesionalus elektroninių komponentų distrib utor, teikiantis vieno langelio pagalbinius sprendimus komponentų produktams ir paslaugoms.

Sandėlyje saugomi įvairūs puslaidininkiai, atmintinės, mikroprocesoriai, pasyvūs komponentai ir kiti komponentai, kurių vertė siekia iki 50 milijonų JAV dolerių, iš kurių sandėlyje yra daugiau nei 50 000 produktų. Tinkamas inventorius ir efektyvios kompiuterinės sistemos leidžia "XingYang" greitai reaguoti į klientų užklausas ir greitai pristatyti prekes.

Nuo pat įkūrimo "XingYang" užmezgė bendradarbiavimo ryšius su daugiau nei 20 000 klientų visame pasaulyje, įskaitant produktų kategorijas, produktų tiekimą, pristatymo laiką, pristatymo patogumą, prekybininkų lojalumą prekės ženklui, produktų informacijos turtingumą, tiekimo grandinės paslaugas, daugelio klientų labai gyrė lauko taikymo inžinierių žinių lygį, kainų konkurencingumą ir produktų kokybę. Nuoširdžiai laukiame bendradarbiavimo su jumis.ačiū.

Ačiū, kad žiūrėjote. Dažniausiai užduodami klausimai yra šie:

---1 KLAUSIMAS K:Kaip dažnai siunčiame prekes?

A: Mes supakuosime ir išsiųsime jūsų prekes per 2-3 darbo dienas po to, kai patvirtinsime jūsų mokėjimą. Norėdami greitai supakuoti ir išsiųsti, praneškite mums, jei baigėte mokėjimą.

---2 KLAUSIMAS K.: Kaip vyksta mūsų logistika?

A: Paprastai siuntimas DHL, UPS, TNTFedEx, Aramex arba EMS.It paprastai užtrunka 3-7 dienas.Krovinių gabenimas oro transportu ir jūrų transportu yra aslo neprivalomas.

---3 KLAUSIMAS K:Ką reikia suteikti?

A: Mums reikia jūsų siuntimo informacijos, įskaitant jūsų vardo adresą ir telefono numerį, kad galėtume išsiųsti savo siuntinį.

---4 KLAUSIMAS K:Kaip jūs žinote transportavimo procesą?

A: Stebėjimo numeris bus bendrinamas su jumis, kai jį gausime iš logistikos įmonės.

---5 KLAUSIMAS K.: Kaip vyksta mūsų garantinis aptarnavimas?.......

A: 1. Mūsų produktai yra visiškai originalūs ir naujiiš gamintojo. Jis turi būti veikiantis, jei modelio numeris yra teisingas.

2. Savo gaminiams suteikiame 30-90 dienų garantiją.

3. Garantijos laikotarpiu, jei prekės, kurias įsigijote iš mūsų parduotuvės, yra nepriekaištingos kokybės, pls pranešti mums per 3 dienas po pristatymo, mes grąžinsime naujus produktus, kai gausime jūsų pranešimą.

  • Kilmė: žemyninė Kinija

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę