mažas vėjo turbinų generatorius, tinkantis namų šviesoms Vėjo malūnas 800W su valdiklio dovana Visi rinkiniai su 5 metų garantija

€287.98 €389.16
  • Prekės kodas : m383839
  • Kategorijos : Electrical Equipments & Supplies
  • Prieinamumas : Sandėlyje

Žymos: Vėjo turbinų generatorius

Funkcijos

1. Mažas paleidimo greitis, 6 mentės, didelis vėjo energijos panaudojimas

2. Lengvas montavimas, vamzdžio ar flanšo jungtis neprivaloma

3. Peiliai, naudojantys naują tikslaus liejimo meną, suderinti su optimizuota aerodinamine forma ir struktūra, kurie padidina vėjo energijos sunaudojimą ir metinę produkciją.

4. Liejimo aliuminio lydinio korpusas su 2 guoliais pasukamas, todėl jis atlaiko stipresnį vėją ir veikia saugiau

5. Patentuotas nuolatinio magneto kintamosios srovės generatorius su specialiu statoriumi, efektyviai sumažina sukimo momentą, gerai suderina vėjo ratą ir generatorių bei užtikrina visos sistemos veikimą.

6. Valdiklis, keitiklis gali būti pritaikytas prie konkrečių klientų poreikių

Specifikacijos

Detalus vaizdas

Valdiklio

Pakuočių sąrašas

1. Vėjo turbina 1set (stebulė, uodega, mentės, generatorius, gaubtas, varžtai ir veržlės)

2.PWM/MPPT vėjo valdiklis 1 vnt. (pasirinktinai)

3. diegimo įrankio 1 rinkinys.

4.flanšas 1 vnt.

Priminti

1. Į kainą, kurią sumokėjote už prekę, neįskaičiuotas joks muito mokestis. Mes neprisiimsime jokių pareigų paskirties šalyje.

2.Prieš siūlydami / pirkdami, pasitarkite su savo šalies muitinės įstaiga, kad nustatytumėte, kokios bus šios papildomos išlaidos.

3. Visa informacija (produkto modelio Nr., bandymo rezultatas, specifikacija, funkcijos, paveikslėliai ir kt.), kurią pateikėme, yra tik nuoroda, išsami informacija pls nurodo tikrąjį produktą, instrukciją, kurią gavote. Visi duomenys yra mūsų vidiniai laboratorinių tyrimų rezultatai, ir jie gali šiek tiek skirtis dėl skirtingos aplinkos, pls reiškia tikslų produktų rezultatą po įdiegimo.

4. Kadangi 1000w vėjo jėgainė yra labai didelė ir labai sunki, todėl paprastai siūlome gabenti jūra, jei oru, pls patikrinkite tikslią kainą kiekvienai šaliai.

Gerbiami klientai

Jūsų teigiami komentarai yra mūsų nuolatinio tobulėjimo varomoji jėga. Mes gerbiame ir pasitikime kiekvienu klientu, kad jis teikia jums kvalifikuotus produktus ir paslaugas. Jei esate patenkinti mūsų produktais, pateikite mums penkių žvaigždučių teigiamą atsiliepimą. Jei po to, kai gavote produktą, turite kokių nors klausimų / problemų, susisiekite su mumis Ali žinute kuo greičiau ir mes pasistengsime iš karto išspręsti tai už jus teigiamai, kol būsite patenkinti. Nors paliekant neigiamą atsiliepimą, jokių problemų neišspręsite!

Ačiū už palaikymą!

Garantija ir grąžinimas

1. Produkto garantinis laikotarpis yra per 1 metus nuo pirkimo. (Išmontavimo, rankinio pažeidimo padaryta žala etc.is garantija netaikoma).

2. Jei pirkėjas per septynias dienas nuo prekės gavimo nustato, kad iš tiesų yra su preke susijusių problemų, pirkėjas gali kreiptis į pardavėją, kad šis grąžintų ją patikrinimui.Jei gaminys iš tiesų yra sugedęs, pakeisime jį nauju. Jei nėra tinkamo pakaitalo Ir mes jums grąžinsime pinigus. Siuntimo, tvarkymo ir draudimo mokesčiai negrąžinami. Jei nustatoma, kad su preke nėra jokių problemų, produktas bus grąžintas pirkėjui pirkėjo sąskaita.

3.Susisiekite su mumis ir paprašykite grąžinimo leidimo. Jūsų vardas, aukciono numeris ir grąžinimo priežastis turėtų būti įtraukti į el. laišką.

4. Gavę prekes, pls nuimkite juostą aplink dėžutę išpakuodami be smurtinės žalos, kad išvengtumėte galimos žalos prekėms. Išorinę pakuotę rekomenduojama laikyti mažiausiai 15 dienų po prekių gavimo. Grąžindami prekes, prašome užtikrinti originalios pakuotės ir prekių vientisumą. Jei yra kokių nors priežasčių, turinčių įtakos antriniam prekių pardavimui, grąžinimas ir keitimas negali būti priimami.Visas grąžinimo ir mokesčių išlaidas padengs pirkėjas.

5. Gavę prekes, jei pastebėsite, kad išorinė pakuotė yra pažeista, turėtumėte nedelsdami susisiekti su vietiniu kurjeriu, kad pateiktumėte skundą ir pretenziją, ir tuo pačiu metu nufotografuokite ar vaizdo įrašą kaip įrodymą ir informuokite pardavėją. Jei pirkėjas nesilaiko aukščiau išvardintų operacijų , tai jei prekės yra sugadintos ar prarastos dėl kurjerių priežasčių, atsakomybę prisiima pirkėjas.

  • Prekės ženklas: FLTXNY GALIA
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • montavimo pagrindas: be montavimo pagrindo
  • FLTXNY POWER modelis: Saulė
  • Tipas: Vėjo energijos generatorius
  • veleno medžiaga: geležis
  • modelio numeris: SAULĖ-800

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę