2PCS Alkūnė MMCX Male to SMA/RP-SMA Female Jack FPV antenos adapteris RF1.37 Coax Extension Jumper Cable for PandaRC RC Drone Part

€4.13 €5.90
  • Prekės kodas : m401773
  • Kategorijos : Electrical Equipments & Supplies
  • Prieinamumas : Sandėlyje

2PCS MMCX vyriškas į SMA / RP-SMA moteriškos pertvaros FPV antenos adapteris RF1.37 Koaksinis prailginimo trumpiklio kabelis PandaRC RC drono dalies didmeninė prekyba Produkto pavadinimas MMCX į SMA RF bendraašio kabelio jungtis MMCX vyriška tiesi / stačiojo kampo jungtis B RP-SMA / SMA moteriško kabelio tipas RF1.37arba prašyti kabelio ilgio 5cm, 10cm, 15cm, 25cm, 30cm arba pritaikyta Impednace 50 omų pakavimo PP maišelio programos GSM sistema, GPS navigacijos sistema, belaidžio ryšio sistema, antenos, automobilių radijas, bandymo įranga mikrobangų komponentai, duomenų perdavimas, LAN sistema, palydovinis perdavimas, aviacijos įranga ir kt. Pagaminta pagal užsakymą Mes galime pritaikyti jums bet kokio ilgio jungtis ir kabelį. Kviečiame susisiekti su mumis, jei reikia. Ačiū.

:) 2vnt

1 kl.: Ar galiu jį turėti su RF178,RG174,Rg316 kabeliu?

A: Taip, mes galime pritaikyti jums bet kokio tipo kabelius, tokius kaip RG316、RG174,RG178 IPEX,1,13 IPEX,RG58,RG142,LMR195,LMR240,LMR400/7D-FB,LMR300/5D-FB,RG179,RG141,RG402,RG405,RG223 ir kt.

2 kl.: Man reikia laido 200 cm, ar galite jį pagaminti?

A: Taip, mes galime pritaikyti bet kokį ilgį jums.

3 kl.: Ar jungtis gali būti su kito tipo jungtimi?

A: Taip.Mes galime pritaikyti jums jungtis, tokias kaip SMA serijos , MCX, Fakra, TS9, CRC9 ir pan.

Mes tiekiame visų rūšių RF jungtis ir RF kabelį. Pagal užsakymą pagamintas yra šiltai laukiamas.

1. Prieš išsiunčiant visos prekės bus išbandytos ir gerai supakuotos.Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas po to, kai pirkėjai apmokės užsakymus. 2. Visi siuntiniai, siunčiami įprastu paštu, yra riboto svorio per 2 KG, jei jūsų siuntinys turi antsvorio, mes išsiųsime separtinius siuntinius. 3. Jūsų vieta trunka apie 15–60 dienų. ( Kai kuriose atokiose vietovėse tai gali užtrukti ilgiau) 4. Jei norite greičiau gauti siuntinį, galite pasirinkti greitesnius pristatymo būdus, tokius kaip DHL, Fedex, UPS, EMS ir kt. Gali tekti sumokėti papildomas siuntimo išlaidas už greitąjį kelią. 5. Mes išvalysime vertę 2 USD ~ 5 USD. Muito mes negalime kontroliuoti, mes negalime garantuoti, kad nebus jokių mokesčių ir nebus taikomi jokie mokesčiai.

1. Palikite mums 5 žvaigždučių teigiamą atsiliepimą, jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis.tai labai svarbu mūsų parduotuvei. 2. Susisiekite su mumis, jei kyla kokių nors problemų dėl prekių, mes stengsimės išspręsti problemą už jus.Prieš susisiekdami su mumis, neskubėkite palikti tinklinio ar neigiamo atsiliepimo. Tiesiog pasitikėkite mumis, mes galime tai išspręsti geriau už jus. 3. Sveiki atvykę įtraukti mūsų parduotuvę į savo sąrašą. Jūs gausite 1 ~ 2% nuolaidą tiesiogiai.

BEVOTOP teikia visą RF koaksialinių jungčių asortimentą, nuo MMCX, MCX, SMA, SMB, SMC, TS9, CRC9, FME, MS156, BNC, TNC, N, UHF ir kt. iki standartinių produktų ODM ir pagal užsakymą pagamintų gaminių su OEM paslauga.Mūsų pagrindiniai produktai yra didelės spartos kabelių mazgai, RF bendraašiai kabelių mazgai, žemo dažnio kabelių mazgai, RF bendraašės jungtys, RF bendraašiai adapteriai. Šie produktai daugiausia naudojami duomenų saugojimo, tinklų kūrimo, ryšių, automobilių, medicinos, kosmoso, karinės srities ir kt

  • Ilgis: 5cm, 10cm, 15cm, 20cm, 30cm, 50cm, 100cm, or customized
  • A tipo jungtis: MMCX vyriškas kištukas tiesus / stačiu kampu
  • Tipas: RF jungties koaksialinio kabelio mazgas
  • Kabelio tipas: RF1.37 arba užklausa
  • modelio numeris: BT1320
  • Varža: 50 omų
  • MMCX RF kabelis: FPV" antenos adapterio kabelis
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Jungties dengimas: Paauksuotas
  • Pavadinimas: MMCX į SMA kabelis
  • B tipo jungtis: SMA / RP-SMA Moteris
  • Prekės ženklas: BEVOTOP

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę