24Pc Jig pjūklo ašmenų rinkinys HCS asorti pjūklo ašmenys su U kotu Sharp Fast Cut Down Profesionalus aštrus dėlionės ašmenų medienos apdirbimo įrankis

€0.46 €13.71
  • Prekės kodas : m41587
  • Kategorijos : Hand Tools
  • Prieinamumas : Sandėlyje

specifikacija:

Produkto pavadinimas: Jig Saw Blade

Medžiaga: daug anglies turintis plienas

Spalva: mišri spalva

Spalvotųjų metalų pjovimas: 14TPI, 18TPI, 24TPI, 32TPI

Medienos ir plastiko pjovimas: 6TPI, 8TPI, 10TPI

Kiekis: 24vnt

Dalių sąrašas:

3 x 14TPI Jig pjūklo ašmenys 3 x 18TPI Jig pjūklo ašmenys 3 x 24TPI Jig pjūklo ašmenys 3 x 32TPI Jig pjūklo ašmenys 4 x 6TPI Jig pjūklo ašmenys 4 x 8TPI Jig pjūklo ašmenys 4 x 10TPI Jig pjūklo ašmenys

Paryškinti aprašymą:

[Stiprus ir patvarus] Šie dėlionės peiliai yra pagaminti iš aukštos kokybės didelio anglies plieno, pasižyminčio dideliu kietumu ir atsparumu dilimui, todėl jie yra labai patvarūs, tvirti, ilgaamžiai ir tikslūs.

[Greitas pjovimas] Tikslus dantų poliravimas skirtas greitam drožlių pašalinimui, pjovimo proceso pagreitinimui ir pjovimo efektyvumo gerinimui. Įvairūs dantų dizainai greitam ar smulkiam pjovimui.Skirtingų dydžių pjūklai tinka skirtingoms medžiagoms pjauti.

[U-koto dizainas] U koto dizainas užtikrina maksimalų sukibimą ir stabilumą, o įvairūs dantų dizainai - greitam ar subtiliam pjovimui. Preciziškai sumalti dantys, skirti švariam, greitam medžio, plastiko ir metalo medžiagų pjaustymui.

[Platus suderinamumas] Universalios sąsajos sistema sukurta taip, kad būtų suderinama su dauguma dėlionių. Prieš pirkdami įsitikinkite, kad jis tinka jūsų mašinai. Pjūklo ašmenys yra labai aštrūs, todėl būkite atsargūs jį naudodami.

[Platus taikymas] Šie dėlionės ašmenys tinka daugumai dėlionių rinkoje. Jie tinka medienai, plastikui ir metalui pjaustyti, plačiai naudojami įvairioms progoms, tokioms kaip baldų montavimas, biuro įrengimas, virtuvės įrengimas ir kt.

Nata:

1.Gali būti nedidelių skirtumų tarp paveikslėlio ir tikrosios prekės spalvos.Mes stengsimės parodyti jums tikslią spalvą.

2.Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl rankinio matavimo.

  • pasidaryk pats" reikmenys: medienos apdirbimas
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas: DWZ

4.67/5

3 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę

Aš jų nebandžiau, bet jie yra kaip nuotraukoje ir aš sakau tiesą. Ateikite gabalus, kuriuos jie sako, plastikinėje rankovėje ir gerai atrodykite.

oK

Labai džiaugiuosi