O50 5,5 colio dvigubų kraštų traukimo pjūklas SK5 plieninis lankstus peilis nešiojamas sulankstomas mini kišeninis pjūklas kieti dantys medienos genėjimo pjūklai

€6.08 €12.16
  • Prekės kodas : m54463
  • Kategorijos : Hand Tools
  • Prieinamumas : Sandėlyje

5,5 colio dvigubų kraštų traukimo pjūklas nešiojamas sulankstomas mini kišeninis pjūklas kieti dantys medienos genėjimo pjūklai SK5 plienas medienai / bambukui / šlapiai medienai

pjauti Savybė:

1. Pagaminta iš aukštos kokybės SK5 plieno: Šis sulankstomas rankinis pjūklas pagamintas iš SK5 plieno, žinomo dėl savo puikaus metalo elastingumo ir ilgesnio tarnavimo laiko. Jis be vargo pjauna iki 14 cm / 5,5 colio skersmens šakas, užtikrindamas patvarumą ir efektyvų veikimą.

2. Universalumas, atitinkantis įvairius poreikius: Suprojektuotas su dvipusiais, skirtingos formos ašmenimis, šis sulankstomas dvigubų kraštų traukimo pjūklas gali lengvai perpjauti medieną, metalą ir kt. Patogus sulankstomas mechanizmas leidžia lengvai laikyti ir transportuoti, todėl tinka įvairioms užduotims atlikti.

3. Platus pritaikymo spektras: Šis sulankstomas pjūklas puikiai tinka pjauti šlapią ir sausą medieną, PVC ir kitas medžiagas. Jis tarnauja kaip patogus įrankis įvairiems projektams, tokiems kaip apipjaustymas, stovyklavimas, sodininkystė ir "pasidaryk pats" amatai.

4. Kokybiškas ir ergonomiškas rankenos dizainas: sulankstomas medinis pjūklas turi patogią ir patikimą medinę rankeną, kurią lengva suimti be įtrūkimų. Jo ergonomiškas dizainas sumažina nuovargį ir padidina efektyvumą, o išskirtinis meistriškumas užtikrina ilgalaikį patvarumą.

5. Efektyvus ir nešiojamas: Nesvarbu, ar jums reikia kirpti šakas, pjaustyti malkas ar genėti medžius, šis sulankstomas mini kišeninis pjūklas yra idealus stovyklavimo ir medienos apdirbimo kompanionas. Lengvas ir kompaktiškas, jį galima lengvai sulankstyti ir laikyti kuprinėje ar kišenėje.Ašmenys leidžia sklandžiai ir efektyviai pjauti medieną, todėl lauko užduotys tampa lengvesnės ir greitesnės. Jei reikia, nedvejodami koreguokite arba pateikite papildomos informacijos.

Specifikacijos:

Kilmės šalis: žemyninė Kinija

"Pasidaryk pats" reikmenys: medienos apdirbimas

Savybės: lankstymas

Medžiaga: SK5 plieninė, medinė rankena

Išplėstas dydis: bendras ilgis 25cm, pjūklo ašmenų ilgis 12.7cm

Sulankstytas dydis: apie 135.00x50.00x15.00mm (5.31x1.97x0.59inch)

aprašyti:

Šis medinis rankinis pjūklas yra suprojektuotas su skirtingomis formomis iš abiejų pusių, kad tiktų įvairiems projektams. Jis pagamintas iš aukštos kokybės plieno su kraštais ir ilgaamžiškumu. Nesvarbu, ar jums reikia pjauti kreives, tiesias linijas ar kampus, šis medinis rankinis pjūklas gali lengvai jį valdyti. Tai būtinas įrankis medienos apdirbimo entuziastams ir profesionalams

Nata:

Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos. Ačiū!

Prašome leisti 1-2 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

1 x Dvigubų kraštų traukimo pjūklas

  • Funkcijos: Sulankstymas
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas: kbxlife
  • modelio numeris: Dvigubų kraštų traukimo pjūklas
  • pasidaryk pats" reikmenys: medienos apdirbimas

0/5

0 Reitingai

Atsiliepimai apie šią prekę